slider-home
slider-home
logo

U kunt vertrouwen op onze vakkennis en jarenlange ervaring.

Voegbedrijf Zutphen

Woont u in Zutphen en bent u op zoek naar een gerenommeerd voegbedrijf uit Zuthpen dat uw voegen kan vervangen of herstellen? In dat geval is de kans groot dat De Kwaliteitsvoeger u kan helpen. Behalve het onderhouden van gevels, kunt u ons ook inzetten voor het renoveren, restaureren en reinigen van uw muren. Net zoals het af en toe nodig is om een auto een APK te geven, zo is het belangrijk om eens in de zoveel jaar uw muur een goede beurt te geven. Dit is belangrijk aangezien er anders ernstige schade kan ontstaan aan de muur. Goed onderhoud voorkomt extra kosten in de toekomst.

Gevel onderhoud Zutphen door De Kwaliteitsvoeger

Het onderhouden van een gevel vraagt altijd eerst een kritische blik op de hoeveelheid vervuiling en schade die is ontstaan aan het voegwerk. U kunt wellicht begrijpen dat het schoonmaken en/of vervangen van voegen een delicaat karwij is. Gebeurt dit op een verkeerde manier, of met de verkeerde middelen, dan kan schade ontstaan aan de muur zelf. Verschillende soorten vuil vragen ieder om hun eigen aanpak en daarom is het belangrijk om een ervaren in te huren voor uw voegwerk in Zutphen. We kunnen meerdere reinigingstechnieken gebruiken zoals stralen, stoomreiniging of chemische reiniging.

Voegbedrijf Zutphen voor al uw gevel werken

Dit is eigenlijk een stap verder dan gevel onderhoud. Vaak kiest een voeger uit Zutphen hierbij voor een mix tussen schoonmaken en het vervangen van slechte delen van het voegwerk. Ook hierbij zijn meerdere opties mogelijk, zoals bijvoorbeeld een holle voeg, snijvoeg of schaduwvoeg. Het voegbedrijf uit Zutphen kijkt altijd eerst welke soort voeg het beste past bij welke situatie. Zo weet u zeker dat uw muur er weer jaren tegen aan kan. Speciaal om die reden werken we ons voegwerk ook altijd af met een speciale coating, zodat deze beter bestand is tegen de weersomstandigheden.

Diverse projecten door ons gerealiseerd

Gevel restauratie

Het verschil tussen gevel renovatie en restauratie is dat we bij renovatie de muur herstellen. Bij restauratie brengen we hem terug zoals hij er vroeger uitzag. Dit is belangrijk bij bijvoorbeeld historische monumenten of oude panden. Hiervoor moet vaak een speciale voegtechniek worden gebruikt. Ook bij restauratie inspecteren we de muur uiteraard eerst grondig. Daarna verwijderen we het aangetaste voegwerk en herstellen we de muur weer in de oude staat.

Gevel reiniging

Behalve voegwerk uit Zutphen dat vervangen of hersteld moet worden, kan er natuurlijk meer aan de hand zijn met uw muur. Bijvoorbeeld in het geval van een klimplant of andere aantasting van de gehele muur. In dat geval is het vaak noodzakelijk om de gevel grondig te reinigen. Ook hiervoor kunt u De Kwaliteitsvoeger uit Zutphen inschakelen. Net zoals bij de voegen kunnen we hiervoor meerdere reinigingstechnieken gebruiken, afhankelijk van de substantie die zich op uw muur bevind.

Meer informatie nodig?

Geïnteresseerd en wilt u meer weten?
Neem contact met ons voegbedrijf uit Apeldoorn/Gelderland op en we vertellen u graag meer.