slider-home
slider-home
logo

Wij hebben jarenlange ervaring en kennis over allerlei voegen

Gevelonderhoud Apeldoorn/Gelderland: diepe reiniging

Is uw gevel in Apeldoorn/Gelderland aangetast en wilt u ‘m laten onderhouden door een professioneel bedrijf? Schakel dan de Kwaliteitsvoeger uit Apeldoorn in. Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat uw gevel op de juiste manier wordt schoongemaakt. En dat is belangrijk. Want wist u dat een verkeerde manier van gevelreiniging een gevel ernstig kan beschadigen?

Gevelonderhoud Apeldoorn/Gelderland: onze aanpak

Als wij de gevel van uw huis of bedrijf in Apeldoorn/Gelderland gaan onderhouden, hoe gaan we dan te werk? Dat laat zich het makkelijkst uitleggen aan de hand van een stappenplan.

1) Hoe vies is uw gevel?
Allereerst brengen we de aanslag en vervuiling op uw gevel in kaart. Wat is het voor vuiligheid en hoe kunnen we dit het veiligst en effectiefst verwijderen?

2) Waarmee gaan we uw gevel reinigen?
Vervolgens kiezen we voor de beste reinigingstechniek, zoals stralen, stoomreiniging of chemische reiniging.

3) Hoe gaan we vervolgens te werk?
Als de reinigingstechniek is bepaald, gaan onze vakmensen zeer zorgvuldig beginnen met het reinigen van uw gevel. Een klus waarvoor kennis en ervaring nodig is, want bij een onjuiste reiniging kan een gevel beschadigd raken.

4) Wat doen we na het onderhoud?
Als laatst geven we uw gevel een extra beschermende laag. Hiervoor gebruiken we verschillende middelen en coatings. Daardoor raakt uw gevel minder snel vervuild door bijvoorbeeld de natuur.

Diverse projecten door ons gerealiseerd

Graffiti? Los het op met gevelonderhoud Apeldoorn/Gelderland

Ook bij een met graffiti bekladde gevel in Apeldoorn/Gelderland is gevelonderhoud een effectieve oplossing. Is uw huis of bedrijf onder gekalkt met graffiti? Schakel ons in, zodat uw gevel er weer schoon en fris uit komt te zien.

Geïnteresseerd in onze diensten? Neem contact met ons op voor gevelonderhoud in Apeldoorn/Gelderland en we helpen u graag verder.

Meer informatie nodig?

Geïnteresseerd en wilt u meer weten?
Neem contact met ons voegbedrijf uit Apeldoorn/Gelderland op en we vertellen u graag meer.