slider-home
slider-home
logo

U kunt vertrouwen op onze vakkennis en jarenlange ervaring.

Schaduwvoegen

Schaduwvoegen doen precies wat de naam beloofd. Ze creëren een schaduw op de gevel. Dit komt door de techniek die gebruikt wordt bij de afwerking. De voeg wordt onder een hoek van 45 graden inwaarts afgesneden. Dit geeft een prachtige uitstraling aan uw pand, mits u de juiste partij hiervoor inschakelt. Het toepassen van schaduwvoegen vergt namelijk enige handigheid en ervaring. De Kwaliteitsvoeger heeft de expertise in huis om dit voor u te verzorgen.

Het gebruik van schaduwvoegen

Wanneer worden schaduwvoegen eigenlijk gebruikt? Het mooiste resultaat wordt behaald bij panden die veel zonlicht krijgen. Het is immers het spel tussen de verdiepte voeg en het zonlicht die ervoor zorgt dat het effect goed te zien is. De schaduw accentueert de steen. Dit is dan ook belangrijk om mee te nemen in de keuze voor dit type voeg. Hoe beter het licht op de voegen valt, hoe mooier het effect te zien is. Het kan slim zijn om hierover advies in te winnen om zekerheid te krijgen. Naast dat de schaduwvoeg voor een mooie uitstraling zorgt, heeft het ook een praktische kant. Het zorgt voor een goede afvoer van water, zoals regen.

Diverse projecten door ons gerealiseerd

Contact opnemen met ons

Om schaduwvoegen op de juiste wijze te laten aanbrengen kunt u contact met ons opnemen. Dat kunt u direct doen door het contactformulier op de website in te vullen. Het is ook mogelijk om zelf een e-mailbericht te sturen. Gebruik dan het e-mailadres info@dekwaliteitsvoeger.nl. Wilt u direct een medewerker spreken? Bel dan naar 055-5761697 of 06-22276882. Wij gaan graag met u om tafel om uw wensen in kaart te brengen.

Meer informatie nodig?

Geïnteresseerd en wilt u meer weten?
Neem contact met ons voegbedrijf uit Apeldoorn/Gelderland op en we vertellen u graag meer.