slider-home
slider-home
logo

Wij hebben jarenlange ervaring en kennis over allerlei voegen

Gevelrenovatie Apeldoorn/Gelderland: knap uw gevel op

Is uw gevel in Apeldoorn/Gelderland aangetast en wilt u ‘m laten renoveren door een professioneel bedrijf? Kies dan voor de Kwaliteitsvoeger uit Apeldoorn. U kunt vertrouwen op onze deskundigheid en jarenlange ervaring. Daardoor zorgen wij voor een mooie, vakkundige renovatie van uw gevel.

Hoe gaan we precies te werk bij een gevelrenovatie?

1) Schade/vervuiling in kaart brengen
Allereerst bepalen we hoe erg uw gevel beschadigd/vervuild is. Afhankelijk daarvan kiezen we voor de meest geschikte oplossing: is een intense reiniging voldoende of moet er ook voegwerk vervangen worden?

2) Reiniging/vervanging/reparatie voegwerk
Afhankelijk van uw gevel reinigen, vervangen of repareren we het voegwerk. Dat doen we op een voorzichtige manier, want een gevel kan makkelijk beschadigd raken bij een slecht uitgevoerde renovatie.

Is uw complete voegwerk aan vervanging toe? Dan kunt u kiezen voor nieuw voegwerk. Wij kunnen onder andere de volgende soorten voor u aanbrengen:

  • holle voeg
  • snijvoeg
  • schaduwvoeg
  • knipvoeg
  • borstelwerk
  • gladwerk

Diverse projecten door ons gerealiseerd

Gevelrenovatie Apeldoorn/Gelderland: preventieve bescherming

Als de gevelrenovatie bij u in Apeldoorn/Gelderland klaar is, geven wij uw gevel een preventieve bescherming mee. U wilt immers niet dat uw gevel binnen de kortste keren opnieuw gerenoveerd moet worden. Nou, wij ook niet. Daarom brengen we speciale middelen en coatings aan die uw gevel extra beschermen tegen vuil en schadelijke weersomstandigheden.

 

Voorkom gevelrenovatie Apeldoorn/Gelderland, kies voor onderhoud

Ook al heeft uw gevel in Apeldoorn/Gelderland een renovatie gehad, onderhoud blijft noodzakelijk. Laat uw gevel daarom door ons onderhouden en garandeer uzelf daarmee van een sterke en schone gevel.

Interesse? Neem contact met ons op over een gevelrenovatie in Apeldoorn/Gelderland en we vertellen u graag meer.

Meer informatie nodig?

Geïnteresseerd en wilt u meer weten?
Neem contact met ons voegbedrijf uit Apeldoorn/Gelderland op en we vertellen u graag meer.