slider-home
slider-home
logo

U kunt vertrouwen op onze vakkennis en jarenlange ervaring.

Gekleurde voegen

De klassieke voeg past niet altijd bij moderne gebouwen. In dat geval kunnen bijvoorbeeld gekleurde voegen een goede rol spelen. Zoals de naam al zegt zijn deze voegen niet van de grijze kleur zoals dit normaal het geval is, maar hebben deze een specifieke kleur. Dit kan natuurlijk een sterk voordeel zijn wanneer een pand een bepaalde uitstraling moet hebben. Dit betekent bijvoorbeeld dat een bepaald imago wat bereikt wil worden kan worden versterkt door de voeg. De Kwaliteitsvoeger kan u hierbij helpen.

Het voordeel van gekleurde voegen

De gekleurde voegen komen in een steeds groter worden palet. Zo waren er eerst andere grijstinten dan de gebruikelijk kleur. Inmiddels zijn er ook hele andere varianten. Wanneer een huis of kantoorpand in een bepaalde stijl is gemaakt, dan kan het aanpassen van de voeg hierop natuurlijk net iets extra’s bieden. Dit kan bijvoorbeeld een saharakleur zijn of juist een hele felle kleur. Hier zijn natuurlijk allerlei leuke dingen mee te doen. Dit maakt het heel interessant om mee te experimenteren.

Diverse projecten door ons gerealiseerd

Contact met ons opnemen

Om alles te weten te komen over gekleurde voegen kunt u contact met ons opnemen. Wij informeren u graag over de diverse mogelijkheden voor uw gevel. Op deze wijze kunt u een goed overwogen keuze maken. Bel hiervoor naar 055-5761697 of naar 06-22276882. Ook kunt u mailen naar info@dekwaliteitsvoeger.nl. Zo kan er snel actie worden ondernomen om het pand de gewenste uitstraling te geven.

Meer informatie nodig?

Geïnteresseerd en wilt u meer weten?
Neem contact met ons voegbedrijf uit Apeldoorn/Gelderland op en we vertellen u graag meer.