slider-home
slider-home
logo

U kunt vertrouwen op onze vakkennis en jarenlange ervaring.

Daagvoegen

Gaat u een pand restaureren, dan is het natuurlijk wel belangrijk dat de daagvoegen goed worden gedaan. Het doen van het voegwerk zorgt immers in grote mate voor het wel of niet slagen van een restauratie. Schakel daarom de hulp in van een expert. De Kwaliteitsvoeger is gespecialiseerd in voegwerk, waaronder het toepassen van daagvoegen. Onze medewerkers beheersen de oude ambacht en beschikken over moderne apparatuur en materialen. U bent verzekerd van een mooi eindresultaat.

Daagvoegen bij een restauratie

Daagvoegen dragen bij aan het beter maken van oude panden. Bij een restauratie versterken wij de zwakke plekken. Dit geldt dus bijvoorbeeld voor de oude voegen. De kwaliteit is immers sindsdien sterk verbeterd. Zelfs wanneer de oude voegen nog zouden voldoen kan het aan te raden om een expert toch aan het werk te zetten. Dit maakt de kwaliteit van het pand alleen maar nog beter. Bovendien kan dit er natuurlijk een flink stuk beter uitzien omdat het geheel weer op orde is gebracht.

Diverse projecten door ons gerealiseerd

Contact met ons opnemen

Wanneer u geïnteresseerd bent in daagvoegen, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw specifieke situatie. Indien gewenst sturen wij u een offerte toe, zodat u voorafgaand een goed beeld heeft van de kosten. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan. Wilt u direct een medewerker spreken? Bel dan naar 055-5761697 of 06-22276882. Onze medewerkers staan voor u klaar.

de-kwaliteitsvoeger

Meer informatie nodig?

Geïnteresseerd en wilt u meer weten?
Neem contact met ons voegbedrijf uit Apeldoorn/Gelderland op en we vertellen u graag meer.