slider-home
slider-home
logo

U kunt vertrouwen op onze vakkennis en jarenlange ervaring.

Voegbedrijf Nijkerk

Bent u op zoek naar een vakman voor uw voegwerk in Nijkerk? Dan bent u bij De Kwaliteitsvoeger aan het juiste adres. Wij zijn experts op het gebied van voegwerk in Nijkerk. Daarbij maakt het niet of het om reiniging, renovatie, restauratie of onderhoud gaat. Wij zorgen ervoor dat uw gevel sterk blijft. En dat is belangrijk. Zonder goed onderhouden voegwerk vervalt uw muur met alle mogelijke gevolgen van dien. Dus is uw voegwerk beschadigd, aarzel dan vooral niet en neem snel contact op met De Kwaliteitsvoeger.

Gevel renovatie via voegbedrijf Nijkerk

Soms is een muur zo beschadigd dat deze gerenoveerd moet worden. Daarbij is het uiteraard heel belangrijk om de muur eerst goed te inspecteren. Een verkeerde behandeling of verkeerd voegwerk kan namelijk vervelende gevolgen hebben. Vandaar ook dat het belangrijk is om ons ervaren voegbedrijf uit Nijkerk in te schakelen. Bij renovatie kiezen we vaak voor een combinatie van reiniging en vervanging. Het gedeelte van de muur waarvan het voegwerk nog voldoet wordt schoongemaakt door middel van straling, stoomreiniging of chemische reiniging. Bij het gedeelte waarvan het voegwerk moet worden vervangen maken we ook een keus tussen verschillende soorten voegen. Zo is er bijvoorbeeld een knipvoeg, een holle voeg en een snijvoeg waaruit we kunnen kiezen.

Gevel renovatie

Vooral bij oudere, historische panden is het soms nodig dat de muur niet alleen wordt hersteld, maar ook nog wordt terug gebracht in zijn oude staat. Dat is soms een echte uitdaging, aangezien daarvoor precies deze soort voeg moet worden gebruikt. Voor de rest is de procedure redelijk hetzelfde. Ook hier kijken we eerst naar de beschadigingen en maken we een inventarisatie. Daarna maken we een gedeelte van de muur grondig schoon en zullen we waarschijnlijk een gedeelte van het voegwerk restaureren.

Gevel onderhoud

Het is belangrijk om uw muur ook na een renovatie of restauratie goed te laten onderhouden. Ook dit kunt u laten doen door De Kwaliteisvoeger uit Nijkerk. Bij het onderhoud maken we de vuile gedeelten van de muur schoon door middel van bijvoorbeeld stoomreiniging of chemische reiniging. Dit is uiteraard afhankelijk van het soort vuil op de muur. Als laatste kiezen we er altijd voor om de voegen na te bewerken met een speciale coating. Deze zorgt ervoor dat de voegen minder snel worden aangetast door bijvoorbeeld de weersomstandigheden. Zo staat een onderhoudsbeurt van De Kwaliteitsvoeger uit Nijkerk voor een jarenlange garantie voor een schone gevel.

Diverse projecten door ons gerealiseerd

Andere klussen via voegbedrijf Nijkerk

Behalve voegwerk dat is aangetast door weer en wind, kunt u ons voegbedrijf uit Nijkerk ook voor andere klussen vragen. Bijvoorbeeld voor een volledige reiniging van uw muur, als daar bijvoorbeeld een klimplant tegenaan heeft gezeten. Zelfs al haalt u deze zelf weg, dan nog blijft er vaak vuil achter dat in de muur is getrokken. Daarnaast komt het natuurlijk helaas voer dat een muur wordt beklad met graffiti. Ook daar kunt u ons voor bellen.

Meer informatie nodig?

Geïnteresseerd en wilt u meer weten?
Neem contact met ons voegbedrijf uit Apeldoorn/Gelderland op en we vertellen u graag meer.